Прекратиха делото на Axl Rose срещу създателите на играта "Guitar Hero III"

10 фев 2013, 10:51 ч. 395 / 8 10
пред./следв.
Делото, което фронтменът на GUNS N' ROSES Axl Rose заведе през ноември 2010 г. срещу "Activision Blizzard" - компанията, произвеждаща играта "Guitar Hero III - Legends of Rock", е било прекратено от Върховния съд в САЩ. Твърдението на Axl беше, че софтуерния гигант е нарушил обещанието си да не включва в играта образа на бившия китарист на GUNS - Slash. Такова е било условието на Rose, за да се използва в играта песента "Welcome To The Jungle". В крайна сметка "Guitar Hero III" се появи със Slash на корицата, което разгневи Axl. Според съдията, разглеждал делото, вокалистът на GUNS N' ROSES не е подкрепил тезата си с достатъчно доказателства, а и освен това от издаването на играта през 2007-а е изтекла тригодишна давност.

   У нас можем да сме доволни, че докато Axl се съдеше с "Activision", успяхме да гледаме и GUNS N' ROSES, и Slash на живо в България.
guitar hero 3


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.02.2013 21:48:23 отговори + 0 0
И има блек!

ИМА БЛЕК!!

И М А Б Л Е К !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Antique 11.02.2013 16:23:03 отговори + 0 0
Евалата на Изи, че се махна, пуска си албумите в Itunes и не се занимава с глупости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Milena 11.02.2013 11:46:15 отговори + 0 0
Първата ми голяма любов в музиката са Гънс. Живяла съм с тяхната музика толкова дълго. И след като особено прочетох книгата на Слаш с прискърбие мога да кажа, че Аксел наистина е адски талантлив, но е и голям психар и егоист. Ясно е защо групата се разпадна и кой е виновен за това. Китайската демокрация е приличен албум и има попадения, но не може да се сравнява със Слаш и постоянният му стремеж към усъвършенстване. Слаш е много пред Уилям. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

я 10.02.2013 23:09:42 отговори + 0 0
Колкото и да уважавам творчеството на Аксел всекиму е ясно,че е комплексирана п``ка.Ако беше толкова голям просто щеше да работи над музиката си без да млънка,както прави Слаш,но не-за него чуваме повече покрай разни изцепки,които върши,а не заради творчеството си.Няма да задълбавам в Chinese Democrаcy,само ще кажа че въпреки всичко в него има много силни парчета,но тва е друг въпрос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GN'R fen 10.02.2013 19:49:05 отговори + 0 0
Слаш е виновен за залеза на рока и тайно обижда Аксел и двулично се прави на "добрия" в GN'R. Албума на Аксел е шедьовър и е хиляди пъти по-добър от матряла на Слаш. Аз избирам Аксел! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2013 17:53:31 отговори + 0 0
да бе, има блек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 10.02.2013 17:30:27 отговори + 0 0
Важното е, че Абат от Имортал е вдясно!
Кой го е еня за повехналите преди 20 години рози?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 10.02.2013 17:27:07 отговори + 1 0
Анонимен, Fasrock, и двамата сте много прави! Аксел не е спрял да плюе по Слаш и издаде един скапан албум за 20 години. Слаш не казва нищо против Аксел и вади страхотни албуми. Мда, по делата се познава... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fasrock 10.02.2013 12:31:40 отговори + 1 0
Това което издава Слаш в момента е на светлинни години напред от прехвалените фъшкии на Аксел Voiceless Роуз! Иначе е супер комплексарско от негова страна да си бърше задника със Слаш под път и над път! Човекът го няма от 17 години в групата (а и самата група я няма има само солов проект. По делата им ще ги познаете са казали мъдрите хора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2013 12:17:02 отговори + 1 0
Slash е издал след гънс 6 албума с изцяло нови песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".