Axl Rose счупи кост на крака си, концертите на GUNS N' ROSES продължават

9 апр 2016, 00:54 ч. 2542 / 3 10
пред./следв.

   Във вчерашния ден ви съобщихме за предполагаемите 7-цифрени хонорари/приходи от реюниън концертите на GUNS N' ROSES. Колко близо или далеч са те от истината не е ясно, но със сигурност музикантите имат сериозен стимул да проведат събитията при почти всякакви условия. Вокалистът Axl Rose е счупил една от костите на стъпалото си, но въпреки това тазвечершният концерт на групата в Лас Вегас ще се състои. За певеца ще бъде осигурена специална екипировка, която да му помогне да изнесе шоуто както подобава.

   Axl, китаристът Slash и басистът Duff McKagan са за пръв път отново заедно на сцена от 1993 г. За съжаление, засега към групата не са се присъединили други музиканти от класическия ѝ състав, но събирането на Axl и Slash е предостатъчен повод концертите да представляват изключителен интерес за феновете.

 

guns-n-roses-sofia-rocks

още за:

Guns N' RosesAxl Rose


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Борис 9.04.2016 12:33:25 отговори + 9 2
Що да се мъчи... Да вземат Брайън Джонсън да го замества Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 9.04.2016 09:23:42 отговори + 9 2
На следващото турне ще се присъединят и останалите, за да е по-пълен реюнианът и да оберат ще веднъж хонорарите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.04.2016 10:23:59 + 4 7
А може би го правят заради феновете си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 9.04.2016 09:11:41 отговори + 4 5
Аксел си е Аксел... Железен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.04.2016 10:23:19 + 3 5
Стоманен! Музикантите от някои модерни групи, позиращи като метъл/рок/пънк, биха прекратили цялото си турне, само и само ако някои счупи дори нокът (или си развали внимателно зализания перчам) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 9.04.2016 11:30:45 + 7 3
За една и съща примадона ли говорим?!? Нещо сте се объркали жестоко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 9.04.2016 16:45:05 + 5 5
Анти-терлик,ти нали не харесваш мейнстрийм банди бе?То по-голям комерс от Гънс има ли?И точно Аксел,дето е всеизвестен със прищявките и закъсненията за концерти по 1 час.Най-голямата примадона е точно той. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.04.2016 17:41:45 + 6 1
Не харесвам емота, позиращи като нещо, каквото не са. Не харесвам женчовци, ревящи за разбитите си сърчица и това колко неразбрани са. Не харесвам шутове, ревящи за това колко мразят родителите си и света. Не харесвам фалшива музика за 12-годишни. За жалост повечето модерни мейнстрийм "метъл" групи не са нищо повече от тенекии, позиращи като стомана, и такива ще си останат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.04.2016 17:45:03 + 6 1
Колкото се отнася до Аксел, той отдавна се е доказал като музикант и фронтмен на една от най-великите групи в историята на рока. Хитовете на Гънс все още са живи и ще се помнят още дълго време... докато тенекията е до едно време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 9.04.2016 19:53:18 + 3 2
Терлик, описанието ти има много малко се разминавания с описанието на Акселчо, който е и доказъл се самовлюбен з-ник, който бая се озори да е Гънс сам, а и доста се е поизложил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".