BABYFACE CLAN и KOALA с общ концерт в София на 5 ноември

18 окт 2009, 20:13 ч. 282 / 9 1
пред./следв.
Белгийците KOALA, които ще подгряват SENSER в София, ще включат още две изяви на живо в България. За разлика от първото шоу на 4 ноември, което те ще открият и където ще загатнат за себе си с кратък половинчасов сет, през следващите два дни младата алтернативна банда ще може да се развихри без ограничения в столицата и в Пловдив.
   На 5 ноември, четвъртък, концертът ще бъде сериозно предизвикателство за феновете на нестандартната музика. Заедно с дебюта на KOALA, на софийска сцена се завръщат BABYFACE CLAN. Емблематичната родна банда бе възобновена в оригинален състав през април тази година, като направи няколко запомнящите се концерта, но на практика това ще бъде първата им изява в София от повече от шест месеца насам.
   Съвместният концерт на BABYFACE CLAN и KOALA ще се състои в клуб "Backstage". Ограничения в продължителността на изпълненията им няма и така двете банди ще имат възможност да представят пълни свои сетове. На фона на силния интерес през април, тук е важно да се отбележи, че броя на публиката в "Backstage" ще бъде ограничен до 250 души, като с привилегия са закупилите предварително билети. Продажбата им ще става в мрежата на Ticketsream.bg на цена от 10 лв., а също и в клуб "Строежа", веригите от магазини "Офис 1", "На Тъмно", "М-тел", "М Свят", "Ориндж център", както и онлайн в сайта на компанията (www.ticketstream.bg).
   Концертът се осъществява по инициатива на "Строежа", с любезното домакинство на Backstage и основният фактор в подкрепа на алтернативната музика в случая - "Bushmills"!
   На 6 ноемри, петък, KOALA ще пътуват до Пловдив, където ще изнесат концерт в клуб "Петното". Там те ще бъдат абсолютно самостоятелно, като ще представят на местната сцена изцяло своето виждане в живото смесване на стилове като трип-хоп, електроника и алтернативен рок. Билети за този концерт ще се разпространяват единствено на място в съответната вечер.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.10.2009 13:14:39 отговори + 0 0
и какво от това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".