BABYFACE CLAN ще свирят в "Yalta Club" на 20 ноември

11 ное 2015, 10:35 ч. 608 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Приглушена светлина в Room 2 на Yalta Club ще освети завръщането на една от най-ексцентричните и приковаващи банди у нас – BABYFACE CLAN. Moмчетата ще представят както съвсем нови, така и добре познати за феновете им парчета. Денят е 20 ноември, петък, а саундът ще бъде космично-истеричен.   

Всеки, който е познава музиката на BABYFACE CLAN знае, че концертите им са особено зрелище. Ето защо не са изненада техните многобройни гигове и турнета  през годините с банди като Placebo, Groove Armada, The Subways, Molotov, Stereo MC's, Asian Dub Foundation, Sheep on Drugs, Dead Kennedys и множество други. Албумът им Romantica (2001)получава рекорден брой номинации на тогавашните награди на телевизия ММ. След творческа пауза, заминаване в Лондон и раждането на бандата Imbeciles & the Poison Umbrella, BABYFACE CLAN се събират официално през 2009 година. Няколко години по-късно издават албума You’re Not Wearing Your Tie  в дигитален формат, както и на компакт диск и винил. Заглавието е вдъхновено от филмя на Алфред Хичкок „Полуда”. Сега подготвят изцяло нов материал, който ще чуем на живо в Room 2 след броени дни.

 

 

 

още за:

Babyface Clan


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Драган 11.11.2015 18:22:56 отговори + 3 0
О, Господи! Пак ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 11.11.2015 16:43:30 отговори + 0 4
Ама като напишете така "Получихме следното съобщение" все едно, че някой го е подхвърлил пред вратата Пишете от кого е...
А как не се научиха тия организатори да пишат прессъобщение без грешка, не знам...
А саунда на Насо и компания не знам дали много могат да го издържат...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 11.11.2015 14:48:35 отговори + 5 0
Кофти група, кофти място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 11.11.2015 12:31:23 отговори + 6 0
Русков и ко са пародия на самите себе си от самото начало до самия край. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

md13 11.11.2015 12:18:34 отговори + 5 0
Русков и сие едвам ги издържах като подгряваха Raveonettes този януари. А това да си българин и между песните да говориш английски на българска публика си е трагикомично... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".