BAD WOLVES взимат вокалиста Daniel "DL" Laskiewicz

3 юни 2021, 07:09 ч. 704 / 9 4
пред./следв.

   В началото на тази година американската супергрупа BAD WOLVES се раздели с вокалиста Tommy Vext (SNOT, DIVINE HERESY, WESTFIELD MASSACRE), след като той направи противоречиви изказвания за липсата на расизъм в Америка.

   Сега бандата анонсира новия си фронтмен. Това е Daniel "DL" Laskiewicz (на снимката), познат в миналото като китарист на THE ACACIA STRAIN и участвал и работил с групи като ALL THAT REMAINS, LEGION, FOR THE FALLEN DREAMS, плюс със самите BAD WOLVES по албума им от 2019 г. "N.A.T.I.O.N.".

   Групата споделя и че вече работи по следващата си творба с Laskiewicz. Тя ще носи името "Dear Monsters" и според музикантите е "най-добрата" им досега.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боян Магесник 3.06.2021 13:48:01 отговори + 6 9
Важното е този да следва априлската линия и да не си позволява собствено мнение, че току-виж и той хванал пътя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 3.06.2021 14:46:35 + 7 6
На всеки глупак глупостите ли наричаш собствено мнение, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 4.06.2021 15:00:49 + 5 4
По дефиниция - да. Дори и твоите. Това, че не си съгласен с мнението на някой не означава, че той няма право на такова. Грозно става когато непопулярното мнение вече не просто води до подвигната вежда или укор, а направо до уволнение и публично унижение. Дядо ти го е виждал това едно време по соца - тоталитаризъм му се е викало. Тогава за лично мнение направо в Белене са пращали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 4.06.2021 20:23:27 + 2 2
Я я покажи тази "дефиниция".
И преди това прочети дефинициите на мнение, факт, история и т.н.
Хайде сега изкажи "мнение", че не е имало търговия с роби и робски кораби, че не е имало роби.
Това "мнение" ли ще е?
Изкажи "мнение", че ледът не е замръзнала вода, че водата не завира при 100 градуса. Че Земята не е кръгла. Има едно модерно такова течение от ненормалници. Ти хора "със собствено мнение" ли ще ги наречеш? Хахахаха!!!!

И ако си на 15 годинки и няма как да помниш социализма - аз пък го помня. Мненията бяха последен проблем. Тоталитаризмът има много по-глобални характеристики и много по-тежки ограничения. "за лично мнение направо в Белене са пращали". Сериозно? Нещо да не обърка лично и различно? Щото "личното ми мнение" може да е че много обичам Партията и Съветския съюз. Викаш - щели са да ме пратят в Белене за това?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".