Бъдещето на "SPV Records" не е ликвидация

10 юли 2009, 00:12 ч. 88 / 1 4
пред./следв.
Фалитът на немския лейбъл "SPV Records" ("Schallplatten Produktion und Vertrieb GmbH") предизвика много медиен шум и като цяло малко засегнат бе моментът, че така компанията не преустановява напълно дейността си. Дори METAL CHURCH, които при обявяването на разпадането си, посочиха за една от причините банкрута на "SPV" по-късно поясниха изявлението си, подчертавайки, че това не е главната причина. В момента "SPV Records" изпълняват нормално дистрибуторската си дейност и преговарят активто в търсене на инвеститори, които да изправят компанията на крака, преструктурирайки я и наливайки свеж капитал. Интерес са проявили "edel", "Warner Music", "Universal" и др.
   След 1 август "SPV" ще работят по изцяло обновено разписание, ще бъде отбелязана и 25-годишнината на лейбъла. Също така, предстоят нови издание на: ANNIHILATOR, THE MISSION, ICED EARTH, HELLOWEEN, SKINNY PUPPY, WELLE:ERDBALL, DIE KRUPPS, THE ANSWER, Klaus Schulze и др.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Arcturus 10.07.2009 19:48:11 отговори + 0 0
само Пайнер не ги лови криза хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 10.07.2009 10:26:13 отговори + 0 0
Дано се стабилизират! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дедоБлаже 10.07.2009 08:10:45 отговори + 0 0
Само да вметна, че когато някой фалира, го обявяват не в ЛИКВИДАЦИЯ а в НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ. Целта е не да се закрие (ликвидира) фирмата а да се оздрави, за да може да си плаща задълженията. При всички случаи, в дейността на СПВ ще настъпят сериозни промени. Явно издаването на банди от рода на Метъл Чърч не водят към добро. Факт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 10.07.2009 01:20:45 отговори + 0 0
NICE, what else to say.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".