"SPV Records" ще отбележат 25-годишнина през 2009-а

19 дек 2008, 17:22 ч. 73 / 1 2
пред./следв.
Лейбълът от Хановер "SPV Records" ще отпразнува 25-годишнината от своето създаване през 2009-а. При това - още в първия ден от новата година, защото компанията е създадена на 1 януари 1984 г. Естествено, началото е скромно, а днес "SPV" са една от най-значимите европейски издателски фирми. По повод юбилея си, лейбълът ще пуска специални издания на свои продукти през цялата 2009-а. Кампанията започва на 25 януари чрез пет дигитални издания. През февруари ще бъдат пуснати винили на класически албуми на групи като ACCEPT, SAVATAGE, KAMELOT, ICED EARTH и др., а по-късно на: UNLEASHED, MOONSPELL, ROSE TATTOO и ANNIHILATOR. Ще има и други промоции, за по-интересните от които ще ви уведомяваме своевременно.

още за:

Spv Records


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


man on a mission 19.12.2008 19:17:07 отговори + 0 0
пуснаТИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Astronomicon 19.12.2008 17:52:17 отговори + 0 0
ACCEPT, SAVATAGE, KAMELOT, ICED EARTH
- егати култа! няма лабово!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".