Българинът учител на Tarja Turunen гостува на трибют на NIGHTWISH в "Rock It"

22 юни 2012, 11:20 ч. 2860 / 14 7
пред./следв.
Завладяващи женски вокали, оперни партии с рок аранжимент, модерен метъл и всичко, което зарежда заклетите музикални фенове, ще се случи в една вечер – тази, посветена на NIGHTWISH. Гвоздеят на програмата ще бъде преподавателят по пеене на Tarja Turunen от началните й ученически години – българинът Пламен Димов. Събитието е на 25 юни, понеделник, в клуб "Rock It" в София. Димов, който е почетен и в биографичната книга за бандата "Once Upon a Nightwish", ще загрее феновете на финландската пауър метъл банда с пикантни подробности около музикалния им път. Той ще отговаря на всеки зададен въпрос, не само относно Tarja. В педагогическия му стаж са се разписали още клавиристът Tuomas Holopainen, китаристът Emppu Vuorinen и барабанистът Jukka Nevalainen. Всичко това ще се случи на фона на хитовете на NIGHTWISH от диджейския пулт и на живо. Български певици, които доближават уникалната бленда на Tarja, ще сътворят истинска симфонична пауър метъл атмосфера (Теодора Петрова - вокалистка на пловдивската група IVORY TWILIGHT и Николета Станойкова - една от финалистките на "България търси талант 2010"). Ще звучи още симфоничен готик рок с оперни вокали – дело на бандата MY THIRST, която също не пести хитове на NIGHTWISH. Ще има и томболи с атрактивни награди.
Пламен Димов, Nightwish


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Руми Федрева 23.06.2012 10:49:31 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=uNuGlw86T7M Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

R.F. 23.06.2012 10:42:30 отговори + 0 0
Третата вокалистка, но не на последно място е Радина Филипова. Слущайте и ще чуете един уникален глас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 22.06.2012 22:53:20 отговори + 0 0
Z.M., имаш почерпка от мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.M. 22.06.2012 20:53:30 отговори + 0 0
Съгласен съм с уточнението.
Дано повече хора схванат един ден голямата разлика.

Поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=q9BRybzot_o
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 22.06.2012 15:58:19 отговори + 0 0
v3x, въпреки че обикновено не издребнявам за жанровете, тая дума е много особен случай. Look your shit up. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


v3x 22.06.2012 15:12:18 отговори + 0 0
жанрове :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 22.06.2012 15:06:23 отговори + 0 0
Само дето такова нещо като симфоничен готик рок с оперни вокали не е готик рок, а си е чист симфометъл. Т'ва метъл(к)ите трябва да се научат правилно да използват думата готик... Не че имам нещо против симфометъла - освен факта, че прекалено много хора го взимат за 'готик'.

Колкото до новината - винаги съм искал да го видя тоя човек на живо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".