Max Cavalera разкрива във "Фрактура" какви са били вариантите за име на SOULFLY

22 юни 2012, 11:32 ч. 170 / 8 4
пред./следв.
На 24 юни ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на LAMB OF GOD, HELLYEAH, 3 INCHES OF BLOOD и PRIMUS. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застане Петър Петров от "Balkan Entertainment Company", който ще говори за предстоящия фестивал "Sofia Rocks 2012". Ще бъде излъчено интервю с Max Cavalera, както и по две песни от участието на SOULFLY и BEHEMOTH на "Loud Festival". Max ще разкаже къде биха били SEPULTURA сега, ако не се бяха разделили с него, защо се чувства като едно голямо дете и защо записва все по-тежки албуми със SOULFLY. Освен това ще бъде припомнено какво се случи на пролетното шоу на KRISIUN и MALEVOLENT CREATION в София. Клипове и концертни песни на GUNS N' ROSES, KAMELOT, KILL DEVIL HILL, GODSMACK, MOONSPELL, WITHIN TEMPTATION, PARADISE LOST, STATUS QUO и M.S.G. също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".
Васко Катинчаров, Max Cavalera


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.06.2012 15:26:10 отговори + 0 0
В петък съм изморен за да гледам ТВ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Графа 24.06.2012 12:21:36 отговори + 0 0
има повторение в петък, бате. Приключваш работната седмица и разпускаш с "Фрактура" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.06.2012 11:25:34 отговори + 0 0
Ама много късно излъчват предаването, не всеки може да си позволи от 0:30 до 3:00 да гледа телевизия. Не сме безделници ....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2012 12:39:33 отговори + 0 0
и тази неделя фрактурата ще я бива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".