Българите CUPOLA показаха обложката на дебюта си

21 авг 2007, 20:15 ч. 334 / 6 3
пред./следв.
Софийските детметъли CUPOLA показаха на официалната си MySpace-страница обложката на предстоящия си дебютен албум "Mistaken By Design". В най-скоро време от бандата ще съобщят траклиста на диска и датата на издаването му. Ето и самия артуърк:

още за:

Cupola


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ники 28.08.2007 23:44:51 отговори + 0 0
Ами обложката е съобразена с концепцията на групата, а стила им е мелодичен дет, голяма работа, че автора не е бил напълно точен.От това което съм слушал от бандата до момента съм сигурен, че това ще е един от най-яките албум излизали в България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 23.08.2007 14:08:50 отговори + 0 0
тя че е грозна грозна е а колкото до музиката...хм незнам кво общо имат с дет метъла! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OH! 22.08.2007 16:05:22 отговори + 0 0
Според мен е доста грозна, ама дано да са се постарали момчетата с музиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".