Българската супергрупа JASMINE WHALE представя нова песен

4 дек 2015, 15:06 ч. 2712 / 4 1
пред./следв.

   JASMINE WHALE е нова българска супергрупа, която от съвсем скоро е "съвсем окомплектована и се готви да нахлуе с шут в слушалките ви, а надяваме се съвсем скоро и през сцените на по-смислените клубове в града".  В състава на бандата участват добре познати лица на музиканти от родния ъндърграунд. Това са фронтменът Нуфри, басистът Боби Струкански, Емо Щерев - ударни и Ненко Милев - китари.

   Историята на групата започва по-отнадва - преди три години като проект между Нуфри Василев (BASTARDOLOMEY, PANICAN WHYASKER, PYROMANIA) - вокал/китара и Боби Струкански (BABYFACE CLAN, LEEPRA DELUXE) на баса.

   От тази година JASMINE WHALE вече е "пълнокръвна 100% рокендрол група", която включва в редиците си двама нови членове. Емилиян Щерев е познат от банди като UPYR, ALLEY SIN, THE VISCOUS BASTARDS и Ненко Милев.

   Групата пуска онлайн новото си парче със заглавие "Подстриган Перикъл" и работи активно по авторски материал, така че в най-скоро време може да очакваме още песни. Чуйте "Подстриган Перикъл" по-долу.

 

 

още за:

Jasmine Whale


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 4.12.2015 15:35:01 отговори + 10 0
Каква Супергрупа е това, щом Руско Насков не е в нея?! Един Нуфрадин не е достатъчен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".