Концерт на JASMINE WHALE и THE BLACK SWELLS в София на 16 март

9 мар 2016, 10:49 ч. 486 / 1 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Дойде времето за дългоочакваното първо излизане на сцена на една нова и вълнуваща rock’n’roll шайка! Първият концерт на Jasmine Whale ще бъде на 16 март 2016 г. (сряда) в столичния клуб Rock It! Рамо до рамо с тях са The Black Swells – свежата кръв на гаражния звук в столицата. Веселото започва точно в 21 часа, а на територията на клуба ще има от всичко, което си струва в този кратък и забързан живот: истински, шумен rock’n’roll, приглушени светлини, прелъстителни танци и отбрани увеселитени питиета.

От вас се иска единствено да дойдете, бандите ще се погрижат за останалото!

Jasmine Whale

Доскоро Jasmine Whale бяха една от най-добре пазените тайни в софийския ъндърграунд – група, съставена изцяло от стари кучета, но със заряд и хъс, на който доста хлапета могат да завидят. След дълги месеци на писане на парчета и репетиции, ето че Jasmine Whale вече са тук.

На 16 март пред вас ще излезе една сработена, пълнокръвна и абсолютно неудържима група в състав: Нуфри (китара и емблематични вокали, знаете го от Bastardolomey, Panican Whyasker, Pyromania), бас-величието Боби Струкански (Babyface Clan, Leepra Deluxe) на... баса, Емо Щерев (познат от UPYR и Alley Sin) отговаря за ударните дози ритъм, а Ненко Милев е зад китарите.

The Black Swells

The Black Swells пилят нахакан и жизнеутвърждаващ rock'n'roll и го правят добре. Те са онази банда, по която пичовете си падат, а мацките обожават. Те са Крум Древния (познат и от Doesn’t Frogs) на барабаните, Станката на баса и Миро – вокал и китара.

Стилът им е елегантна смесица от смел и смахнат rock’n’roll, psych и surf, който звучи като изваден директно от края на 60-те. За наше щастие обаче те са напълно съвременна и съвсем местна група, която имаме възможност да гледаме на живо. Преди няколко месеца The Black Swells издадоха дебютния си запис – EP-то Dead Lovers Club, а наскоро ходиха да покажат как се прави истинската лудница и на съседите в Македония.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чери 10.03.2016 10:30:28 отговори + 1 0
Звучи интересно. Успех на новият проект.
Надявам се, че ще мога да посетя събитието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 9.03.2016 17:04:15 отговори + 3 2
Концерт на кого??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Купат Кушур 9.03.2016 16:14:27 отговори + 5 2
На Емо не му ли омръзна да нарича всяка своя банда "шайка"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 9.03.2016 18:02:58 + 2 1
Да лъже и краде обаче не му е писнало Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 9.03.2016 18:56:05 + 2 1
Във Варна знаем, че всички Емовци от София са измамници. За справка Бърнинга и Алий Син. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".