Български дизайнер е автор на логото на новата група на Timo Tolkki INFINITE VISIONS

12 май 2020, 18:25 ч. 835 / 3 8
пред./следв.

   Както ви съобщихме, бившият китарист на STRATOVARIUS Timo Tolkki създаде нова група, наречена INFINITE VISIONS. Съставът ѝ включва още Jorge Segersbol (ANCESTRAL DAWN, PEGASUS) - вокали, Jimmy Pitts (ETERNITY'S END, NORTHTALE) - клавишни и Alex Holzwarth (RHAPSODY, AVANTASIA, SIEGES EVEN) - ударни.

   Ясно е заглавието на дебютния албум на формацията. Той ще се казва "Union Magnetica" и ще включва 10 песни, сред които "Sonata Black", "Voice of Tomorrow", "Dangerous", "Infinite Visions", "Miranda" и "The Master of Hell, a Slave in Heaven".

   Предстои да бъдат разпространени повече подробности за предстоящата творба. Междувременно групата показа и официалното си лого. То е създадено от Георги Георгиев от "Moonring Art Design", за когото сме почти сигурни, че е български дизайнер. Ето как изглежда логото:


 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ingeborg 13.05.2020 20:04:50 отговори + 2 0
Да не забравяме, че основните, характерни елементи от логото на Stratovarius са по негова идея /поправете ме, ако греша, но го четох някъде/. Тези елементи характеризират повече него, отколкото групата в момента, така че има вероятност и затова да са използвани. Не е лошо логото, но повече се интересувам от музиката - какво ли е сътворил Тимо този път и очаквам албума с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 13.05.2020 12:12:15 отговори + 5 3
Прекрасно лого, а Тимо е БОГ ! Аз лично нямам търпение да излезне новият АВАЛОН, по който също в момента работи ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БлекМетълХипстър 13.05.2020 11:44:18 отговори + 3 7
Щом може да се чете едно лого, значи не струва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 13.05.2020 09:43:05 отговори + 5 2
Логото е много готино! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Avalon 13.05.2020 03:25:30 отговори + 3 0
Нямам търпение да го чуя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Даниел 13.05.2020 02:02:45 отговори + 12 0
Абе за мен логото е доста обикновено и безидейно, но крайна сметка който трябва го е харесал. Нека оценим успеха на сънародника и да не търсим излишни кусури. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 12.05.2020 22:25:50 отговори + 7 4
У България количеството дизайнери е почти колкото на военните пенсионери. Куцо, кьораво (основно) и сакато (да добавя и неграмотно), се има за дизайнер най-различни типове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 12.05.2020 20:20:32 отговори + 11 0
Явно неслучайно прилича на логото на Stratovarius. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".