Timo Tolkki слага край на INFINITE VISIONS след неуспех на краудфъндинг кампанията за дебюта на групата

7 яну 2021, 19:29 ч. 691 / 6 10
пред./следв.

   Бившият китарист на STRATOVARIUS Timo Tolkki е решил да прекрати съществуването на последната си банда INFINITE VISIONS, след като краудфъндинг кампанията за издаване на дебютен албум на формацията не успя да достигне целта си.

   Музикантите коментират, че за тях няма смисъл да се опитват да продължат, след като липсва достатъчно интерес от страна на феновете. За "сбогом" с почитателите си те предоставят за слушане онлайн пет от демо песните на INFINITE VISIONS, от които две са неиздавани парчета, плюс бонус материал. Може да чуете записите чрез плейъра по-долу.

   В INFINITE VISIONS участваха още Erik Kraemer - вокали, Pawel "Pavulon" Jaroszewicz (екс-VADER/DECAPITATED/HATE) - барабани, Jari Kainulainen (екс-STRATOVARIUS) - бас и Jimmy Pitts (ETERNITY'S END, NORTHTALE) - клавишни. За в бъдеще Timo e планирал да издаде композирания материал под формата на самостоятелен албум, за който да покани гост-изпълнители като Elize Ryd (AMARANTHE), Sharon Den Adel (WITHIN TEMPTATION), Russell Allen (SYMPHONY X) и Rob Rock (IMPELLITTERI), но участието им все още не е потвърдено.

 

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 8.01.2021 10:47:01 отговори + 9 3
Наистина доста жалко, Тимо вложи много енергия в този проект , но вече никой не дава пари за музика, краудфъндинга събра едва 1300 евро , катастрофа направо, не е за вярване Обеща успоредно със соловия му албум да изададе нов АВАЛОН през април, уж имал готови песни, времето ще покаже.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 8.01.2021 21:21:30 + 0 0
Колко е искал да събере? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 11.01.2021 09:18:28 + 1 0
Tutur, 10 000 евро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 7.01.2021 21:15:25 отговори + 1 0
Малко превода от друг сайт Ви куца. Тимо смята да издаде материала като солов албум с гост вокалисти Елиз и останалите споменати Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 7.01.2021 21:20:03 + 1 0
А ето и цитат от препечатаната статия : "Tolkki said that his plan is to release what would have been INFINITE VISIONS' debut LP, "Union Magnetica", as his new solo album, "perhaps" with guest vocalists like Elize Ryd (AMARANTHE), Sharon Den Adel (WITHIN TEMPTATION), Russell Allen (SYMPHONY X) and Rob Rock (IMPELLITTERI). He said: "My plan is to release this solo album next autumn and tour it worldwide." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 7.01.2021 21:31:13 + 2 2
О, да, допуснали сме грешка за гостите. Благодарим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 7.01.2021 21:43:31 + 2 0
Не ми се иска да издребнявам, но и Jari не стоя за дълго в групата. В демо клиповете, които пускаха в тубата на бас свири Pierre-Emmanuel P?lisson. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 7.01.2021 21:09:20 отговори + 2 1
Reunion със Stratovarius и напред Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамбургска тиква 8.01.2021 17:20:42 + 4 0
Има едно видео в тубата с Тимо, то е отпреди няколко месеца в Мексико. В него казва, че са се разбрали да се върне в Стратовариус. Говори много за Хелоуин, как Киске прегръщал дървета, за да черпи енергия от тях. Интересно е, но дали всичко, което говори е вярно?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 11.01.2021 09:25:20 + 4 0
Хамбургска тиква , почти нищо от това, което казва НЕ е вярно....видях се с него в бирария в Прага в края на 2019г, говори доста небивалици, уж щеше да се връща в Стратовариус, но никой от членовете на бандата не му вдигал телефона и го блокирали във Вайбър и Месинджър, щеше вече 2 Авалона да е издал, но нищо не стана, имаше проект за албум с една мексиканска певица , тя избяга, обвини го в сексуален тормоз, пишеше масово на всички фенове за минимален паричен заем, защото буквално няма какво да яде, а след това изпиваше всичките пари, нищо от това, което обеща да издаде не успя...Не бива и да го виним, страда от доста остро биполярно разстройство и шизофрения, комбинирано с депресия и алкохолизъм, все неща, които временно се подтискат , но трудно се лекуват...Да се надяваме все пак на чудо, дано оздравее някога и се върне във форма , защото е талантлив музикант и композитор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".