Бънджи, футбол, пейнтбол и стена за катерене сред атракциите на фестивала "Midalidare"

2 юни 2017, 10:46 ч. 681 / 1 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени дни остават до първия фестивал в долината на виното, който на 9, 10 и 11 юни в Могилово ще посрещне световните групи - Gotthard, Udo Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Scarlet Aura, Sevi, Конкурент и Hammerhead (трибюта на Metallica), ще подгряват публиката. Освен качествената рок музика, организаторите са се погрижили престоя на посетителите да е запълнен и с различни атракции през деня. „Ще предоставим на феновете истински фестивал със забавления, както за децата, така и за родителите им. Сигурни сме, че всеки ще намери нещо за себе си в светлите часове, преди стартирането на групите“, разказват от Bulgarian Live Music.

На територията на фестивала ще бъдат обособени специални зони за забавление, на които ще има скокове с бънджи, пейнтбол стрелбище, стрелба с лък, джаги, детски батут и стена за катерене. Освен това ще има и вело преход, като всеки ще може да се запише за него и да кара колело в планината с осигурен водач. Любителите на хубавото вино пък могат да се запишат за винените курсове, организирани от Midalidare Estate.

За всички почитатели на футбола ще има два футболни турнира. Първият е с 4 мини лиги и един голям победител. Феновете на Doro, Gotthard, Udo и Dee Snider ще могат да се запишат в лигата на любимата си банда. Победителите от мини лигите ще се борят за голямата награда, а именно победител в първия турнир на Midalidare, Rock In The Wine Valley.

Вторият е добилият популярност на Kavarna Rock детски турнир „Мама, татко и аз“, в който участие взимат двама възрастни и едно дете.

Записвания за двата турнира могат да се направят на Facebook страницата на Bulgarian Live Music - https://www.facebook.com/Bulgarian.Live.Music/, както и на място.

Пълна информация за атракциите и забавленията може да бъде намерена на http://midalidarerock.bg/

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година с участието на Gotthard, Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна [поръчай онлайн], както и в OMV, The Mall, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре.

Цените на билетите са:
За целия фестивал:
- 80 лева (last minute) - от 01 до 11 юни, 2017г.
Еднодневни:
- 60 лева (last minute) - 01 до 11 юни, 2017г.
Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


samael 5.06.2017 10:34:52 отговори + 1 1
Фестивал се прави с групи,по възможност много. След още година, две в Бг -ще започнат и самостоятелните участия да ги кръщават "фестивал". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 2.06.2017 12:49:51 отговори + 7 1
Виждам, че организаторите измислят какви ли не атракции, за да привлекат публика и наистина ми е интересно колко хора ще отидат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".