Барабанистът Brent Smedley се завръща в ICED EARTH

23 апр 2015, 10:58 ч. 576 / 5 3
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, гостувалите два пъти у нас ICED EARTH, вече са започнали работа по нов албум, с предварително заглавие "The Judas Goat". След известен период на прекъсване, главно поради операцията на врата на китариста Jon Schaffer, бандата ще възобнови концертнана си дейност с турне в подкрепа на предстоящия албум, което ще започне в началото на 2016 г.

   Към групата се присъединява отново барабанистът Brent Smedley, на който се наложи да се оттегли от ICED EARTH по лични причини през 2013 г., малко преди записите на албума "Plagues Of Babylon". Smedley ще участва в записите и последвалото турне за "The Judas Goat".

 

iced-earth-live1



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Полемика 23.04.2015 19:53:52 отговори + 1 0
Май си е така. И албумите станаха едни еднакви - ритъма като албум на Анайълейтър и все едни и същи глупости. Въпреки че харесвам Стю като вокалист. Според мен лебедовата песен на групата беше "Славната тежест", като специално визирам трите песни в края, където Тим блести.

Даже и соловия албум на Джон със "Сънс ъф Либерти" е по интересен от последните буламачи, да не говорим за предишния Демънс енд Уизърдс...въпреки, че баладите от последния Леден албум си приличат на нещо измислено общо с Ханси от Блайнд Гардиън.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виенски кифъл 23.04.2015 17:03:22 отговори + 1 2
Jon Schaffer = Dave Mustaine.
Поне що се отнася до промените в състава.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ваш Печурко 23.04.2015 18:49:59 + 0 0
...и егото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".