Китаристът на ICED EARTH Jake Dreyer се дистанцира от бандата

15 фев 2021, 22:54 ч. 1395 / 6 1
пред./следв.

   Докато лидерът на ICED EARTH Jon Schaffer е в ареста и очаква делото си по шест обвинения, свързани с нахлуването на демонстранти в Капитолия на 6 януари тази година, групата му остана почти без музиканти.

   По-рано днес вокалистът Stu Block и басистът Luke Appleton обявиха, че напускат, а сега китаристът Jake Dreyer се разграничава от бандата. В профилите си в социалните мрежи той вече не посочва, че е член на "Заледените" и е потвърдил пред "TMZ", че занапред ще се съсредоточи единствено върху участието си в WITHERFALL. Струнникът е коментирал, че е бил нает като соло китарист на ICED EARTH между 2016 и 2018 г.

   В момента в групата на практика са само Jon и барабанистът Brent Smedley. В същото време и ICED EARTH, и проектът с вокалиста на BLIND GUARDIAN Hansi Kursch DEMONS & WIZARDS бяха премахнати от сайта и каталога на издателите на двете формации "Century Media Records".

 

още за:

Iced EarthJake Dreyer


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ревматизъм 18.02.2021 11:08:22 отговори + 13 2
Тия трябваше да се дистанцират от хората отдавна. Ехо, не сме 80-та година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".