Барабанистът Cato Bekkevold напуска ENSLAVED

21 юни 2018, 14:03 ч. 851 / 3 0
пред./следв.

   Барабанистът Cato Bekkevold, който е с бандата от 2003 г., разпространи видео-съобщение във "Фейсбук", че напуска ENSLAVED. Като причини посочва, че иска да прекарва повече време с дъщеря си и че не се чувства в добра физическа форма да продължи да е барабанист в група. Последното му участие ще е на "Hellfest 2018" във Франция.

   ENSLAVED все още не са обявили заместник, но Cato споменава в изявлението си Iver Sandoy като бъдещ барабанист на групата. 

   В други новини се съобщава, че ENSLAVED ще направят европейско ко-хедлайнерско турне с HIGH ON FIRE през септември и октомври.

 

cato-bekkevold



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".