MISERY INDEX започнаха записи за нов албум

21 юни 2018, 14:24 ч. 564 / 1 1
пред./следв.

   Американската дет метъл банда MISERY INDEX вече е започнала записи за нов албум, наследник на последната им засега творба "The Killing Gods" (2014). В момента барабанистът Adam Jarvis е във Флорида и записва ударните в студиото "Mana Recording" със саундинженера Erik Rutan. Според групата, новият албум може да се очаква в началото на 2019 г. чрез "Season of Mist". Предстои оповестяване на повече подробности.

 

misery-index

още за:

Misery Index


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 21.06.2018 20:12:21 отговори + 1 0
The Killing Gods е албум - убиец. Дано новата тава е на същото ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".