Барабанистът Henrik Axelsson (THE CROWN) се присъединява временно към HYPOCRISY

12 апр 2022, 15:55 ч. 593 / 6 3
пред./следв.

   Шведските детметъли HYPOCRISY обявиха временен заместник на напусналия преди седмица дългогодишен барабанист на бандата Horgh. Това е Henrik Axelsson (THE CROWN, екс-IMPLODE/SOILS OF FATE).

   Той ще бъде на ударните на предстоящото турне на групата, което очакваме да мине и през България на 23 октомври. В събитието ще участват още SEPTICFLESH, THE AGONIST и HORIZON IGNITED.

   Последният засега албум на HYPOCRISY с участието на Horgh - "Worship", се появи на музикалния пазар през ноември 2021 г. Дали новият барабанист ще остане достатъчно дълго за следваща творба, предстои да разберем.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 12.04.2022 15:57:57 отговори + 3 3
Добър барабанист, но отстъпва сериозно на Horgh. Все пак се надявам на невероятно разрушение на София през октомври. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 12.04.2022 17:12:33 + 0 3
И все пак не може да се отрече, че Horgh не свиреше на границата на възможностите си с Hypocrisy и то според мен изцяло заради стила на бандата. Пича изглежда адекватен избор за момента, пък потрябва ли му в бъдеще на Пешо техничар от класата на Horgh няма да остане с празни ръце, Европа в момента е пълна с невероятни барабанисти. А концерта ще е мазало, стига да се състои, за мен поне няма съмнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СМЕх 12.04.2022 18:28:06 + 1 1
Ще си останете с надеждите! Колкото видяхме Содом и Кис толкова ще видим и Пешо ! Амебата и Фънки са измамници и не им пука за нас! Балъци Бол! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".