Барабанистът Matt Sorum ще посети България в подкрепа на "И аз мога"

1 сеп 2009, 15:44 ч. 644 / 7 5
пред./следв.
Световноизвестният барабанист Matt Sorum, направил име в рок бранша с кариерата си в култовите GUNS N' ROSES, се включи в родната кауза за подпомагане на българските деца с множествени увреждания. Легендарният музикант стана част от фондацията "И Аз Мога", която цели да промени обществената нагласа към децата с подобни проблеми. В най-скоро време Matt Sorum, който в момента е част от бандата VELVET REVOLVER, ще посети България, за да реализира бъдещи съвместни проекти и инициативи, с които да се ангажира към каузата.

Източник: Avtora.com

още за:

Matt Sorum


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.09.2009 11:01:03 отговори + 0 0
@boodoom children

За останалото не знам, но Dimmu Borgir, както и всяка друга метъл група Е рок група. Проблемът е, че повечето хора в България са тотално ненаясно със стиловете и си мислят, че тяхното (не)разбиране за даден стил е меродавното. Ама българите сме си заблудени по принцип, тъй че нищо ново. И си танцуваме на "блусове", който всъщност са балади и нямат нищо общо с блус.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2009 20:02:15 отговори + 0 0
Velvet RevEolver? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

use your drums 1.09.2009 18:47:39 отговори + 0 0
Мат ме кефи, но за мен в Стивън е истината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 1.09.2009 16:39:40 отговори + 0 0
Тези от автора са много **************.Колко пъти са ме дразнили с някви мазни чалгарски историйки или с някоя рок или метъл новина която е пълна с глупости.Последния път писаха че, Dimmu Borgir са рок група хахаха.Чалгари ***********........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 1.09.2009 16:02:49 отговори + 0 0
Мноооого ме кефят Автора.ком - пуснали хората новина за Мат Соръм и отдолу сложили снимка на Гънс със Стивън Адлър :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".