Барабанистът на HELLOWEEN Dani Loble ще свири с GOTTHARD на настоящото им турне

14 фев 2017, 09:14 ч. 2285 / 13 5
пред./следв.

   Титулярният барабанист на швейцарските хард рок ветерани GOTTHARD Hena Habegger е трябвало да прекрати участието си на настоящото турне на групата по здравословни причини. На негово място се включва ударникът на HELLOWEEN Dani Loble. Датите от обиколката, засега, са насрочени до 12 март.

   През април започват фестивалните участия на GOTTHARD, едно от които е в България - на 10 юни на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" (поръчай билет онлайн). Дотогава може би Habegger ще се завърне в групата.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 14.02.2017 19:53:27 отговори + 3 1
Не разбирам какво му се радвате, най-безмисленото друм соло което някога съм гледал е неговото в Каварна, даже издиша и на песните на Helloween. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Куку Руку Вафла Чудна 14.02.2017 15:17:00 отговори + 1 2
Ще чупи барабаните, т'ва е ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 14.02.2017 09:30:24 отговори + 7 4
Тази машина ще изкърти Готтхард. Чакам си българската дата на Helloween. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мухата 14.02.2017 10:56:35 + 5 2
Дани наистина е машина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Весо 1.12.2018 13:02:03 + 1 0
Хахах ! Добре, че са Helloween, че да чуем за пръв път барабанист ...
Toзи Dani, не може да зaстане и на кутретата сума ти истински барабанисти ... George Kollias, John Dette, Charlie Benante, Dave Lombardo ... и разбира се Hena Nabegger !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".