LINKIN PARK показаха обложката на предстоящия си албум

14 фев 2017, 09:01 ч. 743 / 4 4
пред./следв.

   По-долу може да видите обложката предстоящия, все още неозаглавен, нов студиен албум на LINKIN PARK. Артуъркът бе разкрит постепенно, под формата на пъзел, в социалните мрежи. Групата обяви и името на първия сингъл от творбата - "Heavy". В песента гостува хип-хоп/R&B певицата Kiara Saulters, позната под артистичния псевдоним Kiiara. Предстои да бъдат оповестени повече подробности.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


скъсани джапанки 14.02.2017 22:39:06 отговори + 2 2
Да го бяха кръстили Disaster. Поне да съответства на съдържанието, след като няма в никакъв случай да е Heavy (справка: няколко откъса от песента в Интернет). Бях им фен на тия, ама това една група да си смени тотално фен-базата от метъл на инди/електроник/поп си е направо срамно. Направо се изхождат върху цялото си ранно творчество. Типичен пример за това колко лош пример са групите, "които не тъпчат на едно място" и, чието звучене "еволюира". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.02.2017 00:40:51 + 0 5
Линкин Парк никога не са свирили метъл през ранните години. Едва в последните албуми зарязаха поп емотията и започнаха да свирят алтернативен рок/метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral frog 14.02.2017 12:03:38 отговори + 4 2
Katehizis, правопис и редактор мъч?
"пъзал", "опостевени"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

този пък 14.02.2017 19:22:17 + 2 1
Не може да запомни, че от няколко години сайта с друго име, а за правопис говори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".