Барабанистът на NILE George Kollias подписва със "Season Of Mist"

17 фев 2015, 21:18 ч. 521 / 3 1
пред./следв.

   Барабанистът на NILE George Kollias подписа индивидуален договор със "Season Of Mist" за издаване на соло албум. Творбата ще се нарича "Invictus" и ще се появи на пазара на 18 май. Повечето песни са били записани в почивките между концертите на NILE. Kollias коментира албума: "Този проект съдържа всичко, което се очаква, като се чуе думата "соло албум" - един музикант пише музиката, текстовете, записва всички инструменти и кани няколко гост-изпълнители." По-долу може да видите тийзър и обложката на предстоящата творба. 

 

 

george-kollias-2015-invictus

още за:

George KolliasNile


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


zombi killer 18.02.2015 13:11:44 отговори + 4 0
Това рита задници!Май ще е дет метъл албума на годината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".