George Kollias идва в София за drum clinic 22 октомври

4 окт 2023, 15:02 ч. 739 / 16 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

George Kollias идва отново в София!

Човекът, който постави Балканите на световната барабанна сцена, превръщайки се в един от най-добрите екстремни метъл барабанисти в света и разбира се и един от най-добрите преподаватели, ще направи барабанна клиника на 22-ри октомври в столичния Mixtape 5.

Известен най-вече като дългогодишен барабанист на американските death metal легенди Nile, George Kollias от години се занимава и с преподавателска дейност, като DVD-та и школите му: Intense Metal Drumming & The Odyssey of Double Bass Drumming се смятат за едни от най-добрите в жанра и са помогнали на стотици барабанисти по целия свят да оправят техническите си проблеми в ръцете и най-вече в краката.

Човекът представил пред света Swivel техниката ще говори за начините си на свирене, вижданията си за музиката, какво го е инспирирало да хване палки за пръв път, но и за тайните на успеха му и как е изградил безупречната си техника по начало. Естествено ще отговаря на въпроси от публиката и ще изсвири някои от любимите си мелодии, както и ще представи новите си чинели от най-старата работеща фирма в света Zildjian и новия си педал, изработен с негова помощ във фабриката на японските Pearl.

Повече информация можете да намерите в събитието във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/304825278845022/

Събитието е организирано от Боян "Бонзи" Георгиев и екипа на Sofia Drum Fest и идва като своеобразно допълнение на таз-годишния фестивал. George Kollias ще пристигне в София ден по-рано и на 21-ви октомври ще е гост-преподавател в Bonzy Drum School. Уроците ще бъдат индивидуални и всеки може да си запише час чрез имейл или съобщение в някоя от социалните мрежи на барабанното училище.

 

george kollias



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".