Барабанистът на POISON Rikki Rockett се излекува от рак

14 юли 2016, 10:45 ч. 628 / 4 3
пред./следв.

   Барабанистът на POISON Rikki Rockett съобщи, че е напълно излекуван от рак. Музикантът, който е на 54 години, се бореше с тумор на езика от юни миналата година и се е подложил на експериментално лечение, което се е оказало изключително ефективно. 

   Докато Rockett се опитваше да се пребори с рака, POISON поставиха на пауза плановете си. Сега групата може да възобнови дейност.

   На снимката - Rikki Rockett и неговият лекар - д-р Ezra Cohen.

 

още за:

PoisonRikki Rockett


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владо/FETUS RAPE 15.07.2016 07:10:21 отговори + 2 0
това е повече от страхотно,браво !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 14.07.2016 11:02:39 отговори + 14 0
Една наистина добра новина. Добре е да се пускат такива новини, хората да не губят надежда, че могат да се излекуват от най-коварната болест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дохтор 14.07.2016 11:07:02 + 2 7
Хубаво е, че знаеш, че е най-коварната болест. Но е хубаво и да знаеш, че такива новини и по 100 на ден да са не дават абсолютно никаква гаранция на никой друг, че и той ще се излекува. Болестта е толкова различна и може да бъде в толкова различни стадии, че излекуване или неизлекуване си е почти буквално "божа работа". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".