Барабанистът на RAGE и STRATOVARIUS води MINISTRY в София

12 юни 2008, 13:42 ч. 319 / 8 0
пред./следв.
"Мога да ви кажа и кой е тур мениджър на MINISTRY за Европа", е подметнал небрежно Васил Върбанов в разговора с Тери, Здравко и Дани от ALIEN INDUSTRY, провел се на 11 юни в студиото на "Tangra Mega Rock" и излъчен на живо в онлайн-ефира радиото. "Никога няма да познаете, защото е човек от тотално различна сцена. Барабанист е, при това германец, известен със своята прецизност. Свирил е в около 200 групи, най-известните от които са RAGE, HELLOWEEN, STRATOVARIUS, MEKONG DELTA, Axel Rudi Pell, HEADHUNTER, GRAVE DIGGER, RUNNING WILD, SAXON... Става дума за Jorg Michael."

   Както знаете, прощалното европейско турне на MINISTRY, "C U LaTour 2008", което ще премине и през София на 12 юли, вече започна. Билетите за първия и последен в историята концерт на MINISTRY в България струват 25 лв. и се продават в билетния център на НДК и мрежата на TicketPro.bg, в магазини "Orange" и "Vision" в столицата, супермаркети "Пикадили" в София, Варна и Бургас, бюрата на Вестникарска група България в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Перник, Враца, Шумен, Стара Загора, Русе, Плевен и Благоевград и др.

   За повече подробности, следете www.RadioTangra.com.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".