Барабанистът на SYSTEM OF A DOWN ще издаде албум с кавъри

28 сеп 2013, 09:55 ч. 130 / 1 4
пред./следв.
Барабанистът на SYSTEM OF A DOWN John Dolmayan съобщава, че е започнал работа по предстоящ албум с кавъри. Засега не се разкриват подробности за диска, като коментарът на музиканта е, че "това ще бъде добро упражнение за евентуален албум на SYSTEM OF A DOWN някога в бъдещето".
John Dolmayan

още за:

John Dolmayan
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.09.2013 04:35:54 отговори + 0 0
Хубаво,ама айде ново албумче на СОАД? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Obscura 29.09.2013 03:07:29 отговори + 0 0
И кой иска да слуша диск с кавъри от барабаниста на Системите ? Признавам.. добър барабанист,свирил е в добра група, с добри музиканти, но стига с тези кавъри... АМАН!!! Какъв музикант си ако не твориш авторска музика !? К'во ги кефи да свирят песни, които не са техни.. бахти тъпотията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бъб 29.09.2013 01:44:00 отговори + 0 0
Абе тия кавъри са някакъв много гаден вирус, който явно е заразен не само по нашите примитивни географски ширини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 28.09.2013 12:52:42 отговори + 0 0
Хубаво, ама оправете правописа в новината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".