JUDAS PRIEST се споразумяха с мениджъра, който ги съди за 50 млн. долара

28 сеп 2013, 10:07 ч. 198 / 3 4
пред./следв.
JUDAS PRIEST и Rob Halford са договорили извънсъдебно споразумение по делото, което бившият мениджър на певеца John Baxter заведе срещу тях, искайки обезщетения за около 50 млн. долара. Baxter е дългогодишен мениджър на Halford, но бе изненадващо уволнен през 2012-а. След това той претендира, че певецът и групата му дължат неизплатени заплати, комисионни и разходи още от 1992 г. Според мениджъра, Halford се е оправдавал, че няма налични средства, за да се разплати с него, но ще направи това в бъдеще, когато има достатъчно пари. Част от тезата на ищеца е и че когато кариерата на JUDAS без Halford е тръгнала надолу и те са го привлекли отново в групата, Baxter се е оказал като пречка между тях и това е истинската причина за уволнението му.

   Условията и финансовото изражение на споразумението остават в тайна.
rob halford


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Old School 30.09.2013 08:54:41 отговори + 0 0
Тва мениджърите са баси и кърлежите, само смучат!Не малко групи са си патили от такива кръвопийци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2013 01:21:44 отговори + 0 0
Милионер - и завинаги в историята като опиталия се да прецака The Metal God Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2013 20:13:05 отговори + 0 0
Най-вероятно са му дали 2-3 до 5 млн, за да се кротне. И нека му е зле - вече е милионер - кеф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 28.09.2013 20:07:03 отговори + 0 0
Judas надали имат 50 мил да се разплатят, но със сигурност не са бедни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".