Барабанистът Nick Barker напуска LOCK UP

16 апр 2020, 16:28 ч. 493 / 8 1
пред./следв.

   Барабанистът Nick Barker (познат още от работата си с CRADLE OF FILTH, ANAAL NATHRAKH, BENEDICTION, BRUJERIA, DIMMU BORGIR, NIGHTRAGE, TESTAMENT, GORGOROTH и мн. др.) съобщи, че напуска грайндкор супергрупата LOCK UP.

   Музикантът уточнява, че няма лоши чувства между него и вече бившите му колеги, а просто вече не може да отделя полагащото се време на бандата. Ударникът благодари на феновете и споделя, че пред него има и други нови предизвикателства. Предстои да бъде обявен заместникът на Barker.

 

още за:

Lock UpNick Barker


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...край с тази група 17.04.2020 11:37:16 отговори + 0 0
Без Баркър нема как да стане... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".