THE PRETTY RECKLESS подписаха със "Century Media Records"

16 апр 2020, 17:11 ч. 282 / 1 1
пред./следв.

   Американската алтърнатив рок банда THE PRETTY RECKLESS подписа със "Century Media Records" за всички теритоии освен САЩ.

   Новият албум на групата ще се казва "Death by Rock and Roll" и ше излезе по-късно през тази година. От лейбъла коментират, че вече са чули предварително творбата и тя ги е впечатлила в голяма степен. Дискът е "не само фантастичен, но и предупреждение за буря, което оповестява завръщането на стадионния рок", казва Philipp Schulte един от мениджърите на "Century Media".

 

още за:

The Pretty Reckless


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 16.04.2020 22:25:38 отговори + 0 0
Не съм им толкова голям почитател, но определено имат хубави песни. Ако залагаха по-малко на имиджа си и повече на музиката, щеше да е готино. За жалост стадионния рок наистина ще остане в историята след време... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".