Барабанистът Sami Karppinen се връща в THERION

22 ное 2017, 17:12 ч. 895 / 5 1
пред./следв.

   Шведските симфометъл пионери THERION обявиха, че в състава на групата се завръща барабанистът Sami Karppinen (на снимката), който вече е свирил с бандата в периода 1998-2003 г. След това е бил техник на ударните иструменти, а на някои турнета и сесиен барабанист. Сега той отново става пълноправен член на THERION, замействайки преминалия в HAMMERFALL Johan Koleberg.

   Както знаете, предстоящият албум рок-опера на THERION "Beloved Antichrist" ще излезе на 26 януари 2018 г. Творбата ще бъде на три диска и в нея ще има 29 различни геори. За техните роли ще бъдат използвани 29 вокалисти, сред които и познатите ни Thomas Vikstrom, Lori Lewis и Chiara Malvestiti.

  THERION обявиха и голямо европейско турне за промоцията на албума. За щастие на българските им фенове, то ще мине и през България. Датата е 10 март, мястото - клуб "Mixtape 5". Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

още за:

TherionSami Karppinen


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 22.11.2017 20:18:04 отговори + 2 1
Супер новина
Само смейте на този концерт да не дойдете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".