Последни подробности за концерта на THERION, който е утре, 6 февруари

5 фев 2024, 10:35 ч. 730 / 14 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остават броени часове до дългоочакваното шоу на шведската симфометъл банда Therion, което може да се окаже и последното за доста дълго време.

Концертът в София беше добавен в графика им в последния момент и е част от турнето ‘Leviathan Tour 2024‘ в подкрепа на трилогията ‘Leviathan’.

На сцената на клуб Joy Station преди Therion ще излезе групата на Tsena Koev. Бандата ще представи песни от първия й албум - “Emotions in a Jar”, както и парчета от все още неиздадения “Storm in Human Form”, който официално ще излезе през 2024 година, а техен специален гост ще бъде Никола Здравков от група Кикимора.

Ето и графикът на вечерта:
19:00 – Отваряне на вратите
19:30 – Tsena Koev
20:30 – Therion

Последни бройки билети за концерта на Therion на 06.02.2024 г. в клуб Joy Station все още могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:
- 50 лв. за правостоящи
- 70 лв. за седящи в обособена VIP зона

* В случай че има останали налични, билети ще се продават и в деня на концерта на касата на клуба на цена от 60 лв. за правостоящи. Цената за VIP зоната остава непроменена.

** Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

 

therion



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".