Басистът Jari Kainulainen се събира с останалите си бивши колеги от STRATOVARIUS

18 апр 2009, 19:43 ч. 281 / 5 0
пред./следв.
Финландският басист Jari Kainulainen, който в момента е в EVERGREY, се присъединява към Timo Tolkki, Tuomo Lassila и Anti Ikonen за записите на нов албум, озаглавен "Return to Dreamspace". Така съставът за творбата ще е съвсем същият като този, записал албума на STRATOVARIUS "Dreamspace" през 1994 г. По-рано Timo Tolkki обяви, че името на проекта ще бъде избрано от феновете. И ако те определят то да е STRATOVARIUS, така и ще се случи, а след това конфликтът с настоящата група, използваща това име, щял да бъде изключително "интересен".
   Дано, обаче, финландските сапунени опери не оставят за пореден път без четириструнник шведите EVERGREY, защото на тях вероятно това би дошло твърде много.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".