Тур-бусът на ENTWINE изгоря напълно, шофьорът му едва се спасява

18 апр 2009, 19:34 ч. 115 / 2 3
пред./следв.
Тур-бусът на финландците ENTWINE се е запалил и изгорял напълно в сутрешните часове на 18 април в Атари. Шофьорът, който е спял в него, едва е успял да избяга в последния момент. Унищожени са всички инструменти на групата. Инцидентът е причинил на музикантите около 50 000 евро загуби. Според полицията, огънят е тръгнал от газова печка в превозното средство. Можем само да пожелаем на групата да е била застрахована при добри условия в коректна компания...

още за:

Entwine


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 20.04.2009 13:09:41 отговори + 0 0
Горките :/ Случват се такива инциденти....Стискам палци ,да са заделили някой лев и бързо да възстановят загубите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carnalsoul 18.04.2009 22:12:14 отговори + 0 0
и тва да не би да им помогна ?! xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 18.04.2009 21:28:57 отговори + 0 0
Кофти, прилично албумче издадоха януари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".