Басистът на CHIMAIRA напусна групата, обявяват временен заместник

22 ное 2010, 13:27 ч. 256 / 3 4
пред./следв.
CHIMAIRA съобщават, че басистът Jim LaMarca е решил да напусне групата, тъй като има намерение да се установи и да създаде семейство. Бившите му колеги му желаят единствено и само всичко най-добро, а на предстоящите им концерти през този и следващия месец в САЩ четирите струни ще опъва Emil Werstler (DAATH).


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.11.2010 21:00:45 отговори + 0 0
МАМКА МУ!!! Джим ис со фет!! тоя сладур... оххх Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 22.11.2010 19:47:38 отговори + 0 0
Баси, най-големият купонджия ш групата ще се установява! Точно за Jim не бих предположил, че ще напусне по този начин... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

devil_dolly 22.11.2010 14:07:20 отговори + 0 0
Eeee,най-готиният шишко,супер симпатяга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 22.11.2010 13:51:31 отговори + 0 0
Дано това не доведе до по-сериозни сътресения в бандата. Все пак догодина би трябвало да има нов албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".