Басистът на DOWN Rex Brown с възпален панкреас, ще го оперират

3 сеп 2009, 20:26 ч. 263 / 1 3
пред./следв.
Басистът на DOWN Rex Brown е бил диагностициран с остро възпаление на панкреаса (задстомашната жлеза), което налага бърза оперативна намеса. По-късно тази седмица ще бъдат отстранени жлъчния мехур и полипи върху панкреаса на музиканта, след което се очаква период на 5-седмично възстановяване. При възникване на усложнения при подобно заболяване има голяма вероятност за смъртен изход, но в случая лекарите смятат, че Brown ще се излекува напълно.

Rex Brown в София с DOWN като съпорт на METALLICA, ст. "Васил Левски", 25 юли 2008 г.

още за:

Rex Brown


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аиии 22.10.2009 04:06:22 отговори + 0 0
одавна му бяха казали да спре пиенето дано се оправи много ме кефи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 4.09.2009 01:16:11 отговори + 0 0
Знам, че няма да го прочетеш, но - успех, REX! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2009 20:54:36 отговори + 0 0
той си имаше вид на болнав :-(
дано се оправи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".