Басистът на LED ZEPPELIN: "Пробваме няколко алтернативни вокалисти"

28 окт 2008, 16:37 ч. 102 / 2 6
пред./следв.
Басистът на LED ZEPPELIN John Paul Jones е съобщил пред "BBC" наскоро, че той, Jimmy Page и Jason Bonhman са изпробвали "няколко" алтернативни вокалисти за евентуално турне.

   "Искаме да го направим. Звучи чудесно и искаме да продължим. Но трябва да е по правилния начин. Няма смисъл просто да търисм друг Robert. Може да намерите такъв от някоя трибют банда, но не искаме да се превръщаме в наша собствена трибют банда. Трябва да има нов албум и турне, но с всички на борда."


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай красьо 29.10.2008 10:07:05 отговори + 0 0
@Джеймс: абсолютно споделям мнението ти!
Това, което издадоха "Куин+ПР" не е лошо, но защо носи марката "Куин"? Ако групата беше с друго име, вероятно щеше да е по-добре... А Плант, както и Фреди, не могат да бъдат заместени от абсолютно никой. Обаче ако Плант не се съгласи на реюниън е по-добре да не записват нищо повече като Лед Цепелин.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 28.10.2008 22:08:40 отговори + 0 0
Без Плант не става тая работа!Ще се издънят жестоко!Куин с Пол Роджърс са пълно нещастие:един типичен пример,как името може да работи за теб и да ти носи огромни печалби,без да си даваш ама никакъв зор!Ще бъде жалко да се провалят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kostas_Symmyttyss 28.10.2008 21:41:48 отговори + 0 0
И ти си прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BLADE 28.10.2008 18:00:46 отговори + 0 0
Айде няма нужда да осквернява друга легендарна група.Аз се надявам Робърт Плант все пак да се съгласи на реюниън турне.Надеждата умира последна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Firm 28.10.2008 17:58:44 отговори + 0 0

ми те вече пробваха. Само дето без Джон Пол Джонс
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mchi 28.10.2008 17:06:16 отговори + 0 0
Мчи, да земат Пол Роджърс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".