Басистът Tilen Hudrap напуска U.D.O.

16 дек 2022, 11:02 ч. 565 / 7 1
пред./следв.

   След четири години в бандата, два студийни албума и много концерти (също и с проекта DIRKSCHNEIDER) басистът Tilen Hudrap напуска германската хеви метъл група U.D.O. Той коментира, че решението е само негово и го е взел след седмици внимателно обмисляне. Причината е, че иска да открие "други метъл хоризонти".

   Останалите музиканти от бандата му пожелават всичко най-добро в бъдеще и се надяват да се видят с него, когато са на път.

   Както знаете, на последното турне на U.D.O. на баса беше бившият четириструнник на ACCEPT Peter Baltes. С него бе и скорошното гостуване в България преди по-малко от месец - на 18 ноември.

 

Tilen Hudrap

още за:

U.d.o.Tilen Hudrap


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tilen 16.12.2022 11:19:04 отговори + 5 0
Това на снимката малко не съм аз, а брат ми по бас от Red Partizan.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".