BASTARDOLOMEY ще подгряват LORDI в София

17 окт 2016, 11:11 ч. 1239 / 7 2
пред./следв.

   "Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

Макар и на външен вид да е страховито изчадие, мистър Лорди се оказа сговорчив джентълмен и бързо се нави на идеята на Music Jam съпорт групата му да бъде българска. Така честта да отвори чудовищния Хелоуийн гиг се падна на нашите момчета от Bastardolomey: Нуфри, Бъсти, Вили и Милен, които вече имат и мощната подкрепа на Димитър Антонов – Mr. Chen. Петимата наскоро избухнаха с нови песни и забиват по-агресивно от всякога. "Готови сме да направим тъпанчетата на феновете на кайма!" - обеща Нуфри и предизвика всички с по-лабилна психика и слаби нерви да не припарват в залата!


   Както знаете, финландските "монстър метъли" LORDI ще гостуват в София на 30 октомври, а с тях идват и швейцарците SILVER DUST. Мястото е зала "Универсиада", билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). LORDI са на турне за промоцията на новоиздадения си албум "Monstereophonic (Theaterror vs. Demonarchy)".

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Скум 17.10.2016 13:02:41 отговори + 9 3
Тия пичове не могат да си различат песните една от друга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 17.10.2016 12:58:16 отговори + 8 2
Тъпанчета, кайма?! Боже, колко мъка има по този свят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".