BATTLE BEAST подновиха договора си с "Nuclear Blast"

25 яну 2021, 13:51 ч. 485 / 8 0
пред./следв.

   Финландската хеви/пауър метъл група BATTLE BEAST преподписа договора си с германския звукозаписен гигант "Nuclear Blast".

   От лейбъла коментират, че бандата има над 200 млн. онлайн прослушвания на песните си, първи места в класациите на родината си и престижни позиции в чартовете на други държави. Същевременно BATTLE BEAST са подписали и с букинг-агенцията "AGI Entertainment Media and Management" (METALLICA, GHOST, SABATON) за Северна Америка и с партньорската ѝ европейска организация "K2" за Стария континент (с изключение на Финландия).

   Актуалният студиен албум на BATTLE BEAST "No More Hollywood Endings" излезе през март 2019 г.

  В други новини, вокалистката на бандата Noora Louhimo е готова със самостоятелния си албум, който ще бъде издаден през март от името на NOORA LOUHIMO EXPERIENCE. Първият сингъл ще се появи още в края на този месец.

 

Noora Louhimo



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".