Слушайте цялото ново EP на Reve "Breaking Point"

25 яну 2021, 08:42 ч. 359 / 2 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Само две седмици след издаването на сингъла ‘Fallen’, артиста Reve публикува и своето ново EP ‘Breaking Point’. Албума включва 6 песни в няколко различни жанра - Алтърнатив Метъл, Метълкор и Алтърнатив Рок. Както казваме по нашенски, има за всеки по нещо. Reve споделя: „ЕР-то отразява моите музикални интереси, които често са доста разнообразни. По тази причина не исках включените песни да бъдат само в един стил, затова можете да чуете и по-леки и по-тежки парчета.“

Албумът е записан през 2020-та година, която бе предизвикателство за артисти по цял свят. Записите отчасти са направени в домашното студио на Добромир (Reve) и в студио в неговия университет, където той сам работи по миксовете и мастърите на парчетата. EP-то е придружено от Stream видеа в YouTube, където можете да гледате и официалният клип на ‘Fallen’, ако все още не сте го направили. Песните можете да слушате във всички големи Stream платформи. 2021 е ново начало за Reve и той подготвя още изненади за близкото бъдеще. Ако музиката му ви допада, последвайте го във всички социални мрежи, за актуални новини около него.

 

 

още за:

Reve


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кавър - без лоши чувства 25.01.2021 15:06:04 отговори + 4 2
Ти ревеш, и аз рева, но твоите... сълзи отиват в Искъра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 25.01.2021 14:54:10 отговори + 3 0
Поздравления за обработката на записите, но не е моя стил. Не съм и фен на "програмираните" неща ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".