"Battle of the Bands" на фестивала "Midalidare"

1 мар 2017, 10:00 ч. 2852 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

През 2017-та Midalidare, Rock in the wine valley ще удовлетвори не само музикалните желания на феновете, но и стремежите на младите рокаджии, които мечтаят за светлините на прожекторите. След успеха на Battle of the bands като част от Kavarna Rock 2014г. и 2015г., организаторите от Bulgarian Live Music ще организират конкурса и през 2017г. като част от фестивала в долината на виното. Всяка банда, която иска да излезе на една сцена с WASP, Gotthard, Dirkschneider и Doro трябва да направи следното:

До 31 март 2017г. кандидатите да изпратят на е-mail: midalidare.bob@gmail.com
- 2 или 3 авторски парчета, сред които поне едно трябва да бъде на английски език и изпълнение наживо ще бъде от полза. (условие е видеата да бъдат качени в YouTube)
- да бъде приложена информация за групата
– лице и мейл за обратна връзка
- предпочитан град за кастинг (София, Пловдив, Стара Загора).
- Бандата да може да изсвири минимум 30-минутен сет.

По изпратените материали, ще се извърши предварителен подбор на групите и до 10 април 2017г. ще бъдат обявени класиралите се, както датите и местата на кастингите в посочените градове, където участниците ще трябва да представят на живо своя музикален потенциал. Квалифицирано жури ще излъчи 3 български групи, които ще влязат в битка с банди и от други страни още през първия ден на Midalidare, Rock in the wine valley.

На 9 юни 2017г. на сцената на Midalidare, Rock in the wine valley, ще свирят в битка 6 рок банди, от които публиката ще избере един победител. Същият ще бъде удостоен с възможността да закрие вечерта на 10 юни, броени минути след хедлайнера на вечерта - Gotthard. Освен адреналин и положителни емоции бандата ще получи добър старт в музикалния бизнес със запис в професионално звукозаписно студио и ваучер от музикален магазин на стойност 1000 лв. „Първата година "Battle of the bands", доведе страхотни банди, които търсеха популярност, но и искаха да усетят преживяването, което голяма сцена носи. Очакваме лятото да ни донесе здрав рок и да ни зарадва с ново откритие“, коментират организаторите от Bulgarian Live Music.
Конкурсът е отворен и към чуждестранни групи, които също могат да подадат своите кандидатури на същия мейл адрес: midalidare.bob@gmail.com

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Въх 1.03.2017 12:53:20 отговори + 12 4
Плача! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

серсемин 2.03.2017 08:27:24 + 2 4
От радост ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".