Белгийската пост-пънк банда WHISPERING SONS с концерт в София на 21 май

22 яну 2024, 16:21 ч. 336 / 2 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Fest Team представя:

Безкомпромисен пост пънк с WHISPERING SONS от Белгия на 21 май в Строежа

С френетичен пост пънк и световна енергия Whispering Sons идват в България на 21 май 2024 за бутиков клубен концерт по покана на Fest Team. Лайвът ще се проведе в клуб Строежа в София, а билетите влизат в продажба днес, 22 януари и са на цени от 33 до 66 лв. в мрежата на ticketstation.bg.

Мистериозен и впечатляващ експериментален пост-пънк - това ще ни нашепват момчетата от Брюксел на концерта си в София тази пролет. Динамичните инструментали, които допълват дълбокия глас на вокалиста Fenne Kuppens, ще оставят слушателите неспокойни и развълнувани, което е характерно за музиката на Whispering Sons още от техните първи парчета през 2013. Необикновената енергия по време на изпълненията им на живо е запазената марка на белгийците, която ще демонстрират и у нас.

През последните години Whispering Sons постоянно прескачат границите на музикалните си възможности. Докато дебютният им албум от 2018 “Image” бе театрален и широкообхватен, то последвалият “Several Others” (2021) се фокусира повече върху тяхната най-голяма сила – истински неподправена интензивност. Предстоящият им трети албум също носи в ядрото си безценната енергия на бандата и непосилното веселие на битието, но със своите мрачни нюанси. Whispering Sons издават “The Great Calm” този февруари, два месеца преди гостуването им в София, събитието във Фейсбук e тук.

Предстоящите за 2024 концерти и новини за събитията в портфолиото на Fest Team можете да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в социалните мрежи с най-актуална информация.

 

whispering sons sofia 2024 poster



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".