Бели мебели, червени рози и 20 куфара в гримьорната на Elton John в София

7 юни 2010, 11:45 ч. 571 / 11 11
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   След успешното начало на фестивала "Arena Muzika 2010" с паметния концерт на Bob Dylan в Зала 1 на НДК, на 13 юни България ще посрещне за първи път световната поп икона сър Elton John и неговия бенд. Интересът към събитието, което ще се проведе на столичния стадион "Локомотив", нараства все повече с всеки изминал ден! Билетите на цени от 80 до 120 лв. в мрежата на "Тикетпро" и неговите партньори са на изчерпване.
   Вече са известни подробностите около подготовката на продукцията за голямото събитие. Построяването на култовата сцена ще започне 4 дни преди големия концерт - рано сутринта на 9 юни (четвъртък). В бекстейдж зоната по прецизирана схема ще бъдат разположени 25 тенти, където ще кипи усилен организационен труд. А отговорният екип, който ще се грижи за изпълняването на проекта за концерта до последния детайл, наброява 150 души! Продукцията на шоуто се побира в 30 тира и 20 автобуса: такъв е броят на превозните средства, с които пътува ценната екипировка за световното турне и до останалите дестинации с участия на поп иконата това лято. 4 от автобусите са за бенда. На разположение на сър Elton John и неговите музиканти ще са и 2 супер луксозни лимузини "BMW".
   За приятния престой на звездата, непосредствено преди излизането му на сцена, ще бъдe обособен луксозен апартамент с 3 просторни помещения в бекстейдж зоната: лична гримьорна, стая за отдих и гардеробна. Подът на всяка от стаите трябва да бъде покрит с червен килим. Изрично упоменато е стаите да са снабдени с подходящ брой кокетни настолни лампи с воали и енергоспестяващи крушки, за да се избегне флоуресцентно осветление на тавана. А проектът на гардеробната е съобразен така, че безпроблемно да побере всички 20 куфара с ексцентричното сценично облекло на артиста.
   Не по-малко интересени са изискванията на звездата относно неговата стая за отдих. Тя ще бъде обзаведена с разкошна дизайнерска колеция бели мебели, които съобразно личните вкусове на сър Elton няма да бъдат с кожено покритие. Коя обаче е най-специалната вещ, разположена в будоарите на сър Elton? Невероятно бяло кресло с кашмирени нишки във викториански стил, което музикантът купува миналата година и което неизменно пътува с него до всички дестинации от световното му турне! В своеобразния малък дворец на разположение на сър Elton ще бъдат още: персонална телефонна линия за връзка с всички точки на света и 42-инчов плазмен телевизор със сателитна чиния с достъп до спортни канали. За личния комфорт на звездата ще допринасят и поисканите от него 4 двуметрови палмови растения и огромна квадратна ваза с микс от свежи цветя и бели декоративни камъчета на дъното. Любопитно е, че в букета не трябва да присъстват каквито и да е лилии, карамфили, хризантеми или маргаритки. Вазите в личната гримьорна на Elton John ще са 7 на брой, всяка с по 7 рози: 2 бели и 5 червени, с еднаква дължина на дръжките и без листа. В личната гримьорна на бенда изискванията за цветята са по-скромни, но по желание на виртуозните музиканти на сър Elton в стаята ще бъдат поставени пепелници и цяла огледална стена.

   Съвсем скоро ще станат ясни и останалите подробсносити около пристигането на Elton John и неговия екип от виртуози. Най-обсъждания поп концерт за 2010 г., повече от два часа вечни хитове, с които британската легенда ще се поклони на българската публика: подобно шоу просто не е за изпускане!


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hyper 7.06.2010 20:26:16 отговори + 0 0
А вие псувахте един от пичовете от Paradise Lost, че поискал сандвич... > Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гургундзулята 7.06.2010 17:40:59 отговори + 0 0
И торта в която е скрит азис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2010 16:52:18 отговори + 0 0
е, звездите могат да си позволят звездни претенции...друг въпрос е че може да си изпее нещата и без всички екстри наоколо...ама нали после другите звезди няма да го вземат насериозно ако я няма позата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2010 16:23:06 отговори + 0 0
f.cking f.ggot Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2010 16:20:21 отговори + 0 0
Педерастията е начин на живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


?!? 7.06.2010 15:26:16 отговори + 0 0
Ако някой от нашите поп звезди имаше такива изисквания бих се смял от сърце. Но сър Елтън е голям, доказал го е и може да си го позволи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Албена 7.06.2010 14:33:24 отговори + 0 0
))Пожелавам на феновете му наистина да останат очаровани и доволни
Моите любимци са с повечко децибели и бира вместо рози наоколо ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2010 13:20:55 отговори + 0 0
>Elton John
>култов

ок....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2010 12:25:19 отговори + 0 0
Ебати... А аз си мислех че Таря Турунен се държи като дива с 5 еднакви дрехи в различен цвят, а лейди Елтън Джон-О Боже Мой !!!! :Х :Х Х( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2010 12:17:06 отговори + 0 0
това с розите е педалска работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Roswell 47 7.06.2010 12:03:46 отговори + 0 0
е това се казват изисквания на мега звезда..за мен поне е разбираемо.и преди да почнат хейтърите нека се замислим малко и ще разберем ,че за нас ако това са прищевки и претенции то за хора като него са стандарт и начин на живот.само това с розите ми е малко странно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".