SPIRITUAL BEGGARS се разделят с J.B., взимат вокалиста на FIREWIND

7 юни 2010, 10:18 ч. 148 / 2 2
пред./следв.
Броени дни след като ви съобщихме, че SPIRITUAL BEGGARS миксират материала за новия си албум, идва новината и за раздялата на групата с вокалиста Janne "J.B." Christoffersson (GRAND MAGUS). На негово място идва фронтменът на FIREWIND Apollo Papathanasio. Напускането на J.B. е по взаимно съгласие, тъй като той иска да се съсредоточи върху основната си група. От друга страна, въпреки че FIREWIND също подготвят нов запис, мнозина от членовете им бележат участия в редица други банди. Лидерът и китарист Gus G. от доста време е в групата на легендарния Ozzy Osbourne, наскоро клавиристът Bob Katsionis се присъедини към REVOLUTION RENAISSANCE на Timo Tolkki, а сега Apollo ще прави компания на Michael Amott и Sharlee D'Angelo в SPIRITUAL BEGGARS. Докато футболният свят е замрял в очакване на Световното първенство, започващо този петък, явно в света на рока е сезонът на трансферите ;-)


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 7.06.2010 15:54:38 отговори + 0 0
И на мен ми е тъпо за напускането на JB :-( Може би уникалният му глас е причината да съм фен на Spiritual Beggars. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 7.06.2010 11:02:38 отговори + 0 0
жалко, имаше много як глас тоя човек :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".