BENEDICTION ще влязат в студио през януари

3 ное 2008, 14:51 ч. 288 / 7 3
пред./следв.
Британските детметъли BENEDICTION, чието задоволство от второто им посещение в България, заедно с HOLY MOSES и NOMINON, бе изразено тук, съобщават, че ще влязат в студио през януари/февруари 2009-а, за да запишат наследника на издадения през август тази година "Killing Music" (ревю). Материалът за него е вече написан (!), а за промоцията на творбата групата ще тръгне на турне с участия само на фестивали. С някои изключения, като - ново Балканско турне, в което ще се включат държави, "изпуснати" от бандата при "No Reunion Needed Tour". Дали BENEDICTION ще направят още едно изключение - да посетят за трети път родината ни, въпреки че бяха тук по време на "No Reunion Needed Tour", предстои да разберем...

още за:

Benediction


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


j 4.11.2008 08:13:17 отговори + 0 0
Benediction!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 3.11.2008 19:36:26 отговори + 0 0
Ми казали са, че се надяват отново да дойдат през 2009-та. Така че последния въпрос е неправилен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.11.2008 18:42:17 отговори + 0 0
А дано да наминат пак, но пак да са с още една голяма група, че само те вече ще писнат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".