BESEECH се разпадат

19 окт 2006, 23:14 ч. 181 / 2 3
пред./следв.
Шведските готикметъли BESEECH обявиха решението си да се разделят. Според официалното изявление на бандата по повода те са стигнали трудно до него, но не са имали друг избор след като всеки от групата се е отдалечавал от останалите и в личностен план, и като представа за бъдещото развитие на BESEECH.

   Последната творба на BESEECH - техният пети дългосвирещ албум "Sunless Days" излезе през септември 2005-а от "Napalm Records".

още за:

Beseech


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blood_Tears 8.11.2006 11:08:27 отговори + 0 0
А бе аз въпреки всичко, искренно ще се надявам решението им все пак да не се осъществи...Дано да не се разтрогнат!Какво др ни остава на феновете освен да се надяваме за обратен развой на нещата, пък боло то и доста абсурдно от наша( визирам наи-вече мен.. т.е. моя)страна!Не е честноПоздрав за всички фенове на Beseech,Beseech - 04 - Everytime I Die.mp3 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2006 16:06:22 отговори + 0 0
Що въобще трябваше да се събират? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 19.10.2006 23:59:04 отговори + 0 0
Жалко. Това е една от любимите ми групи. Дано членовете на групата да продължат да правят хубава музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".