Вижте пълни подробности за новия албум на BESEECH

6 ное 2015, 16:37 ч. 322 / 2 1
пред./следв.

   Шведската готик метъл банда BESEECH ще издаде първия си дългосвирещ албум след десетгодишна пауза. Творбата ще се нарича "My Darkness, Darkness" и ще се появи на пазара на 4 март 2016 г. Днес групата пуска първия сингъл от предстоящето издание - "Beating Pulse". По-долу може да видите обложките на албума и сингъла, както и траклиста на творбата.

01. Beating Pulse
02. The Shimmering
03. Bloodline Fever
04. Mr Uninvited
05. My Darkness, Darkness
06. Atmosphere
07. Highwayman
08. The Ingredients
09. One Last Call
10. Darksome
11. The Symbol

 

beseech-beating-pulse-ep

 

beseech-2016-my_darkness

още за:

Beseech


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sylver 8.11.2015 11:21:04 отговори + 1 0
А кой ще пее? Ерик Моларин или оня другия? В какъв състав ще го издадат тоя албум?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".