Билетите за концерта на EMERGENCY GATE и NOCTIFERIA са вече в продажба

26 май 2014, 15:29 ч. 341 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Билетите за концерта на EMERGENCY GATE и NOCTIFERIA са вече в продажба. Събитието ще се състои на 26 октомври в столичния клуб “Jet Rock” от 21.00 часа, като предстои обявяването на българската група. И двете банди са гостували у нас и са добре познати на българската публика.

Билетите за концерта ще на редовни цени от 20 лева и се продават от днес, 26 МАЙ в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Билети можете да закупите вече и на http://bgtsc.eu/emergency-gate-noctiferia/

При налични пропуски в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 25 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


елф 27.05.2014 08:54:57 отговори + 0 0
пропускам, безинтересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".